Min kvindecirkel: Jeg starter snart BASIC og ADVANCED!!

Min verden er helt klart det spirituelle, og alt det usynlige omkring os. Jeg har bevæget mig i den verden siden barn. Og da jeg var barn, vidste jeg ikke, hvad det var. Jeg var bange! - Og i min generation snakkede vi ikke engle ved middagsbordet. Engle har altid været en del af mig, uden jeg har vidst det. Jeg blev bange for englene, når jeg så dem med mit fysiske blik som barn. Det var overvældende at opleve som barn.

Heldigvis er jeg blevet fortrolig med den spirituelle verden, og i dag kommunikerer jeg med universet på min måde, og jeg træner andre i det samme. Jeg elsker at bringe min viden videre, og alt den viden englene fortæller mig. Jeg har mange planer med det spirituelle i min business, og indtil videre er det blevet til min “Basic- Inner Circle” - og “Advanced - Inner Circle” og begge er en del af min kvindecirkel. Det er forløb, der bliver afholdt i min klinik.

Basic Inner Circle starter den. 19 august, og jeg glæder mig. Lad mig fortælle lidt om det:

Basic “Inner Circle” er et sted, hvor kvinder mødes fysisk hver 4. uge i 2 timer med fælles formål at arbejde i et større fællesskab.

Det er et forløb, der er fordelt over 3 måneder, og 6 timers varighed i alt. Prisen er 250kr pr. gang. Det er et intenst forløb!!

Vi arbejder med energi på flere forskellige planer, og det er i form af spirituelle evner, healing, meditation, tidligere liv og visualisering.

Formålet er at “Vågne” i kroppen spirituelt. Jeg har set, at flere kvinder har svært ved at stå ved deres spiritualitet på grund af kroppen/cellerne husker fra tidligere livs oplevelser.

I cirklen påvirker vi hinanden på en positiv måde, og der er utrolig stor omsorg for hinanden.

Vi laver følgende:

Meditation

Arbejder med energi og healing

Møde andre kvinder og føle et sammenhold, der er opbygget fra tidligere liv

Du kan læse om Basic - Inner Circle på min hjemmeside. Jeg har 4 pladser tilbage på mit kommende hold. Jeg vil elske at have dig med.

Advanced - Inner Circle starter den. 26 august, og jeg glæder mig. Lad mig fortælle lidt!

Advanced - Inner Circle er kombineret af moduler, hvor du bliver klædt på til at arbejde med spiritualitet, og glæden ved det spirituelle. Den dybe forståelse for spiritualitet, og hvad energi arbejde er. (Du vil ikke komme til at møde afdøde kontakt, og hvordan du arbejder med det).

Under alle fem modul vil du arbejde med bøn, beskyttelse og engle. Under hvert modul vil du arbejde med din indre “Søjle”, hvor du lærer at lave den og mærke den. Under hvert modul vil du arbejde med regnbueenergien. Den energi der forbinder dig til himlen og jorden. Under modul 4 arbejder du bevidst med regnbue energien.

Nedenunder kan du læse om, hvad hvert modul indeholder. Dette er et forløb, der går dybt, og er intenst. Der kommer fart på. Ved deltagelse er det en fordel af du kender lidt til det spirituelle eller har deltaget i min Basic - Inner Circle.

Du kan læse om ADVANCED - Inner Circle på min hjemmeside. Jeg vil elske at have dig med! Det bliver en vild rejse, og det er mit første hold. Det er altid special med det første hold. Og jeg har 2 pladser tilbage.

Jeg har skabt min kvindecirkel i ønsket om, at hjælpe kvinder med at vågne i deres krop og mærke deres skønne energi. Jeg oplever at de flest kvinder, jeg møder gennem mit arbejde, har glemt, hvor skøn de er. Jeg brænder for at åbne kvinders hjerte til at tro på sig selv og sin intuition. Jeg vil elske at støtte dig i din spirituelle rejse hjem i din krop.

'

Kærligst Pia.