"En Positiv Tilgang til Nytårsforsæt: Fra Skygge til Lys"

Om kort tid er et år mere gået, og ja, hvor forsvandt den tid lige hen? - Jeg har altid så mange nye ønsker til mit nye år. Jeg laver en lang liste, og jeg gør mig klar! - Min liste rummer alle de sider, hvor jeg ikke er perfekt, og jeg ikke gør det godt nok. Det er en negativ tilgang til min egen udvikling, og faktisk i år vil jeg gøre det anderledes. Lad mig dele mine tanker med dig!

Jeg er stor fan af udvikling, og jeg søger altid efter nye muligheder, og hvordan jeg kan opnå større vækst. Jeg er altid på opdagelse efter en ny vej, og i år tænker jeg, at jeg vil gøre det for mit årsskifte. Udvikling for mig er en livsstil. En livsstil, der bringer lykke til mig. Jeg elsker at forny mig, og blive en bedre udgave af mig selv. Det giver mening for mig, at vågne hver morgen med glæden ved at gøre mit liv endnu bedre. Og dog er der altid en side af mig, der er negativ, og søger at ødelægge alt det, der fungerer. Det er min skygge. Og den kan være svær at rumme.

I år ved årsskiftet vil jeg rumme min skygge, og søge ud mod den, og finde en ting, jeg ønsker at arbejde med i det nye år. Jeg vil ikke i år lave min lange liste over ting, jeg ikke synes der fungere. Jeg har i stedet lavet en liste over alt det, jeg har opnået af positive resultater i 2023. I år vil jeg ikke kigge på det, som jeg ikke opnåede. Det giver ikke mening for mig, at ødelægge det jeg har opnået ved at kigge efter mangler! Jeg har fundet mange områder, hvor jeg har flyttet mig i år. Jeg har fundet en ting, jeg søger henimod at gøre til et fokus punkt i det nye år. Og det er min modstand på synlighed. Jeg synes ikke helt, jeg er blevet færdig med det i 2023. Derfor vælger jeg at arbejde videre med det.

I min modstand på synlighed er der stor udviklings mulighed for mig, fordi bag denne modstand er der stor smerte. Og den smerte skal også med i min udvikling. Jeg har arbejdet med modstand på synlighed i mange år. Men, næste år går jeg et step op i den, og åbner for den på alle kanalerne. Jeg ønsker ikke at holde mig tilbage i mine ønsker om at opnå succes i mit liv. Og når man kommer fra en dysfunktionel familie som jeg gør, er der mange alarmer på synlighed. Der er masser af dybde på min modstand, og masser af negativitet.

Har du lyst til at gå med med mig på denne rejse? - Find en ting som du har lyst til at arbejde med i det nye år. Det skal være en ting, hvor du ved, at du kan flytte dig ud af komfortzone og op i udvikling.

Først finder du alle de positive resulter, hvor du har flyttet dig. Og dernæst finder du det punkt på listen, som du ikke føler dig færdig med. Det går du videre med i det nye år.

Det nye år bliver så vildt! - Jeg glæder mig allerede, og jeg ved, det bliver godt. Jeg vil gerne ønske dig en glædelig jul og et godt nytår. Min udvikling er at blive mere synlig næste år, og derfra kommer du også til at høre mere fra mig. TAK for i år!

Tak for at du læser med.

Kærligst Pia