"Husk at forny din kærlighed til din partner " - Et livslangt ægteskab

Jeg er selvstændig terapeut, og gennem mit arbejde er jeg vidne til mange forskellige typer ægteskabelig kriser og udfordringer. Nogle af udfordringerne og kriserne jeg ser, ender i en skilsmisse. Men, det er sjældent et menneske ønsker skilsmisse. Jeg oplever, at mange opgiver på grund af kommunikation og misforståelser. Efter mange års ægteskab bliver den daglige forelskede afløst af en hverdag i grå og tristhed. Mønstrene kommer til at fylde for meget, og kærligheden bliver glemt.

De fleste opdager ikke, at de glider fra hinanden. før det måske er for sent eller en af parterne er utro.

Jeg oplever, at mand/kvinde er meget forskellige og jeg er overbevidst om, at vi glemmer det. Mænd er meget handlende og kvinder er meget følsomme. Mænd forstår ikke den kvindelige kommunikation, når det opstår fra et drama og følelserne bliver indblandet. Mange mænd vil faktisk gerne høre om følelser, og der hvor jeg oplever, at mænd har svært ved at være nærværende er, når dramaet opstår. Tro mig, jeg har da selv været der. Jeg arbejder i en retning, hvor jeg undgår mine dramaer. Jeg er overbevidst om, at alle mennesker ikke gider høre på drama, og negativitet om hinanden. For mig giver det mening!!!

Jeg er overbevidst om, at kvinder laver dramaer, når de glemmer deres egen selvkærlighed.

Den største smerte jeg ser hos mine kvindelige kunder, er når de ikke føler sig elsket af deres partner. Vi har alle 50% hvert af en udfordring eller problem., der opstår i en kærligheds relation. Derfor stiller jeg spørgsmålet til min kunde, “husker du din selvkærlighed”? - Og med det mener jeg, husker du at holde din opmærksomhed på dig, og gøre dig godt med selvforkældelse. Mange kvinder gør sig smuk for deres mand skyld, men sandheden er den, at kvinder skal gøre sig smuk for sin egen skyld. Når vi kvinder husker os selv, bliver vores udstråling stærk, let og legende. Vidste du det?

Mænd finder en kvinde smuk, når hun er selvkærlighed, let og glad.

Personlig udvikling er nummer 1 for mig. Jeg er overbevidst om, hvis vi tager os selv seriøs, og bliver en bedre udgave af os selv, i vores ægteskab, vil vores lyst til skilsmisse blive mindre. Jeg mener, at hvis vi holder fast på fokus på os selv, kommunikerer mere kærligt og arbejder med vores personlige kærligheds mønstre, vil de fleste få mindre lyst til skilsmisse. Det kræver dog en lyst fra begge om at arbejde med sig selv. Jeg ved det er muligt! - Det kræver vilje og en beslutning.

Personligt mener jeg, at vejen fra er helt klart kærlighed. Jeg arbejder på at praktisere det!!

kærligst Pia