Clairvoyance: Mit fedeste værktøj

Jeg er clairvoyant, og jeg har arbejdet med clairvoyance i mange år. Jeg har været selvstændig med det siden 2016. Jeg tror på, at vi alle har en del af os, der er åben for det spirituelle. Og hvis du er åben for spiritualitet, vil du få en masse hjælp indefra. Måske har du allerede en god intuition, og du lytter indadtil. Men, du mangler lige den sidste brik, til at du kan forstå dit indre budskab 100%, og alt giver mening. Det er vigtigt for os mennesker, at vores liv giver mening for at vores eksistens kan fungere.

Jeg er overbevidst om, at vi alle har mulighed for at træne vores sanser, og bruge vores sanser til et bedre liv for os selv. Det kræver tro og tillid at læne sig indadtil og stole på noget ikke synligt. Det kræver at blive stille på en bestemt måde og stoppe alt overtænkning. Vores intuition arbejder på forskellige måde. En af mine mest fortrukne er fornemmelse og følelser. Af og til arbejder min intuition gemmen tanker, men det kræver en fokuseret skelne evne for at opfange det.

Clairvoyance er det fedeste værktøj, jeg har i min virksomhed. Uden min clairvoyance var mine ydelser ikke en succes. Jeg skaber min succes gennem min clairvoyance, og jeg har efterhånden lavet mange sessions. Jeg er kendt for at være direkte, kontant og jordnær. Jeg bliver valgt fordi, jeg siger det, jeg ser, mærker og føler. Du vil ikke opleve, at jeg tilpasser min clairvoyance efter, hvad du forventer at høre. Jeg siger tingene meget ærligt.

Jeg tror på, at direkte ærlighed er vejen frem. En direkte ærlig kommunikerende måde giver tryghed. Jeg oplever at de fleste kan mærke mig, fordi jeg er jordnær og har en direkte facon at være på.

Vejen frem for at lære din intuition at kende er første skridt på vejen, at vælge at meditere og bruge tid på dig selv. AT bruge tid på dig selv er en prioritering og et valg. Jeg ved godt at en travl hver dag ofte giver udfordringer, og det kan være svært at fokus væk fra den ydre verden. Jeg har det sådan med mig selv, at jeg er vigtig nok i min verden til, at jeg kræver fra mig selv at prioritere mig selv. Giver det mening?

Meditation og clairvoyance går hånd i hånd. Det kræver fokus at arbejde med clairvoyance. Clairvoyance kræver ingen overtænkning og total indre ro og fred. Sådan er det for mig. Jeg kan ikke sige, hvordan andre oplever det. Jeg oplever at min clairvoyance bliver bedst, når jeg er i indre stilhed.

Har du brug for støtte i at lære at meditere, skabe stilhed i dit hoved og komme ned i kroppen kan jeg klart hjælpe dig. Jeg kan hjælpe dig med at komme fra hoved og ned i kroppen. Overtænkning er et menneskes værste fjende. Jeg oplever at min overtænkning har været min værste fjende i mange år, indtil jeg opdagede virkningen fra meditation. Det kræver dagligt fokus at stoppe overtænkning. Mit bedste værktøj dertil er meditation.

Kærligst Pia